divendres, 14 d’abril del 2017

COL·LABORA AMB EL PROJECTE CATIND JOVE: DÓNA LA TAULETA QUE JA NO FAS ANAR

El nom del projecte vol dir: 
CAT: Catalunya
IND: Índia
JOVE: Joint Venture


Aquest projecte està impulsat per 19 alumnes de 4ar d'ESO de l’INS Josep Vallverdú de les Borges Blanques. Entre ells una tarresana, la Judit Collell.



El projecte consisteix en ajudar nens i nenes de l’Índia, amb pocs recursos, a través del disseny de una APP, anomenada ​ Seekhana,​ ​ (​ सीखना) que és la traducció del mot aprendre en Indi, ​va dirigida als nens i nenes d’entre 9 i 11 anys de l’Índia, aquesta incorpora preguntes de diverses matèries com; matemàtiques, ciències socials i naturals i llengua anglesa. La instal·lació
d’aquesta APP serà en dispositius mòbils de segona mà o que puguin aconseguir en grans empreses d’electrònica.
A més a més, estan en contacte amb una ONG​, anomenada JAL, que treballa al Sud de l'Índia, en la lluita contra la pobresa i per aconseguir la reinserció i integració familiar i social. Té una escola de primària on hi assisteixen 122 nens i nenes, on s'ofereix, a més de l'ensenyança regulada, educació en valors humans; serà el lloc on s’enviaran els dispositius amb l’APP incorporada.
Ens ha semblat una idea molt interessant, ja que com ells molt be han dit aquest projecte servirà per donar la mateixa oportunitat d’aprenentatge a altres nens sense els mateix recursos que tenim aquí, i als mestres per poder ensenyar millor.

* QUÈ NECESSITEN DE LA GENT DE TARRÉS? SI TENS UN Smart Phone QUE NO FAS SERVIR, UNA TAULETA... LA POTS DONAR. ANIRÀ A L'ÍNDIA PER AJUDAR ELS NENS I NENES.

* PUNT DE RECOLLIDA DEL MATERIAL: AJUNTAMENT DE TARRÉS

* FINS QUAN PUC PORTAR-LA? FINS L'1 DE MAIG





 Pots obtenir més informació clicant al següent enllaç:

http://catindjove.wixsite.com/catindjove

1 comentari:

  1. És excel·lent. Felicitats per aquest projecte tan digne! Quin jovent tan maco!

    ResponElimina