dilluns, 30 de novembre del 2015

DUES FOTOGRAFIES RELACIONADES AMB TARRÉS SELECCIONADES PEL CONCURS "FESTES GARRIGUES"

El concurs està organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues.


Fotografies escollides 3r Concurs Instagram "Festes Garrigues"

Després de presentar-se 257 fotos,  29 imatges han estat escollides per fer l'exposició del 3r concurs d'Instagram "Festes Garrigues".
La inauguració es va fer el passat divendres 27 de novembre. Les podeu veure a la sala d'exposicions del Mirador del Consell Comarcal de les Garrigues. 
Si voleu vuere el 29 fotografies guanyadores ho podeu fer la següent enllaç INSTAGRAM
 
La fotografia de dalt és feta pel Jordi Pascual de cal Sico, es va fer el 15 d'agost a la plaça del Tricentenari, just abans de començar la cercavila i inaugurar els nous gegants, Ramon de Boixadors i Ermesenda.

La fotografia de baix correspon al poble de Fulleda, per la festa major d'enguany, on apareix la geganta Ermesenda. En aquest cas la fotografia és feta per una veïna de Fulleda, l'Elena.
El Jordi ja és la segona vegada que se li premia una fotografia seva en aquest concurs, al 1er Concurs d'Instagram també van seleccionar una fotografia seva, al següent enllaç la podeu recordar JORDI PASCUAL

Felicitats Jordi per les teves fotografies!!!
 
Gràcies novament al Bloc de Fulleda, Peti qui Peti, per inspirar-nos la notícia!

1 comentari:


  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi đài loangửi hàng đi pháp và dịch vụ gửi hàng đi canada uy tín, giá rẻ

    ResponElimina