dimarts, 25 de novembre del 2014

ELS QUADRES DEL PINTOR DAMIÀ ROIG

El 30 de desembre de 2003, Damià Roig, va fer donació davant notari d'una bona part de la seva obra pictòrica a l'Ajuntament de Tarrés. El conjunt està format per un total de 1.162 quadres de temàtica molt variada, que podreu consultar agrupats en 6 grans conjunt temàtics: retrats, paisatge, marines, flors, bodegons i urbanes.
Durant aquest any, la Raquel Sánchez, veïna del poble de Fulleda, ha procedit a catalogar i digitalitzar el fons pictòric del pintor que tenim dipositat a les dependències municipals dels nostre poble.


Dins de les possibilitats d'espai adequat i de pressupost de la corporació municipal, s'ha intentat conservar el millor possible el conjunt pictòric. S'ha ubicat a la sala que estava ocupada antigament per la biblioteca, al segon pis de L'Ajuntament.



Els quadres estan emmagatzemats en prestatgeries metàl·liques, ordenats per dimensions per facilitar-ne la cabuda en els prestatges.


Com es pot veure cada quadre té un número i estan situats correlativament per poder-los localitzar fàcilment.


 






 

Podeu conèixer una mica la biografia del pintor i, si voleu, podeu veure tots els quadres, amb una petita descripció de cada un al següent enllaç de la pàgina web de l'Ajuntament:

PINTOR DAMIÀ ROIG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada